Çılgın bir adamın hayatını konu alan 2002 yapımı olan bu filmde başrol oyuncumuz Jason Statham inanılmaz bir performans sergiliyor. Adrenalin ve macerayı seyirci ile buluşturan Statham hayla eski formunu koruyor. Ordudan emekli olan Frank Martin ulaşılamayacak ve götürülmesi çok riskli paketleri müşterisinin istediği adrese ulaştıran kuralcı bir kuryeci gibi görünüyor. Her götürdüğü paket sonrasında başını daha büyük bir belaya sokan
taşıyıcı 1 izle sinema filminde Martin usta bir şoför olarak da görünebilir. Baştan sona sürükleyici ve macera dolu bu sinema filmi izleyiciler tarafından büyük ilgi görmektedir.
Her paket sonrasında bir sorun yaşaması biraz canını sıkmış olsa da kolaylıkla üstesinden gelmesi
taşıyıcı 2 izle devam filminin seyirciye sunulmasını sağlamıştır. İlk filminde olduğu gibi aynı görevi yerine getiren Martin artık iyice bunalmış olması onu Miami sahillerine doğru sürükler.
Hayattan beklentisi olmayan ve bilim kurgu tadında bir sinema keyfi sürmek isteyen izleyiciler için
yenilmezler 2 izle ile doyumsuz bir sinema keyfi yaşatmaktayız.
Farklı bir tarzda aksiyon ve macera filmi olan
mad max fury road izle sinema filminin yönetmen koltuğunda başarılı bir şekilde bulunan George Miller sinema severlere 30 yıl aradan sonra aynı filmin keyfini yaşatmaktadır. Filmin başrolündeki karakteri ile Mad Max daha önce yaşamış olduğu tehlikelerden kurtulmak ve sonsuza dek rahat bir hayat sürmek istese de hayat onu rahat bırakmaz. İlginç yaşamı içinde kendisini bir anda farklı bir ortamının içinde bulmasıyla devrik bir hayata adım atar. Filmin oyunculuklarını Tom Hardy, Nicholas Hoult gibi başarılı oyuncular üstlenmesi filmin sevilen bir sinema filmi haline gelmesine neden olmuştur.
2015 İngiltere yapımı olan dram, korku ve gerilim dolu bu film İngiliz hükümetinin İkinci Dünya savaşı sırasında askeri psikiyatri kliniğine dönüştürülen küçük bir hastanede tuhaf olayların başlamasıyla oluşmaktadır.
Hastaların yani askerlerin dolu olduğu bu klinikte
siyahlı kadın 2 izle ile oluşan akıl almaz olaylar yaşanması orada bulunan herkesi bir korku içine sokmasıyla devam eden akıcı ve sürükleyici bir filmdir.
Kaynak Site:
Onlinefilmizledim.nethttp://www.onlinefilmizledim.net